Bedankt voor de samenwerking en loyaliteit gedurende het afgelopen jaar.

We hebben ongelooflijk veel geluk dat we zo'n trouwe klantenkring hebben; uw feedback en ervaringen stellen ons in staat om ons als zakenpartner voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren.

2019 was een intensief jaar voor Cadline. Onze nieuwe investeringspartner A2K, ziet Cadline deel uitmaken van een global netwerk, dat ons bereik voor de sales en service van Autodesk wereldwijd heeft vergroot. We hebben innovatieve nieuwe productlijnen voor de Bouw- en AEC markten en zijn benoemd tot de eerste Autodesk Digital Manufacturing partner. Onze teams zijn nog steeds even gedreven en enthousiast en ik hoop dat dit duidelijk wordt als we met u samenwerken om uw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Mocht u ons in de kerstperiode willen bereiken, noteer dan onderstaande contactgegevens en aangepaste openingstijden.

Ik maak ook graag meteen van de gelegenheid gebruik om u en uw team een zeer prettig kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar toe te wensen.

We kijken ernaar uit om ook in 2020 weer met u samen te werken.

De beste wensen

Voor het elfde opeenvolgende jaar hebben wij, in plaats van het verzenden van kerstkaarten, gedoneerd aan het goede doel ‘Operation Smile’.  Dit heeft wederom levensveranderende operaties voor vijf kinderen mogelijk gemaakt, die nu met een mooie glimlach door het leven gaan. Het totaal staat nu op 54. Bekijk onderstaande video als u meer wilt weten over dit fantastische goede doel:

Daarnaast hebben we in het Verenigd Koninkrijk een donatie gedaan aan Crisis en 20 plaatsen gereserveerd voor gasten in een Crisis Kerstcentrum.

Gesloten tijdens de volgende kerstperiode:

Cadline zal gesloten zijn tijdens de kerstperiode van maandag 23 december 2019 17.00 uur tot donderdag 2 januari 2020 – 9:00 uur.

Hoe kunt u ons tijdens deze periode toch bereiken

Tijdens de kerstperiode is er een beperkte supportservice.

Als u een support contract heeft en tijdens deze periode technische assistentie nodig heeft, neem dan contact op met de Cadline Helpdesk door een e-mail te sturen naar customer.services@cadline.co.uk  en wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Heeft u een dringende sales of een vraag die niet technisch is, neem dan contact op met Richard van den Hauten via 06-4606 3095 of stuur een e-mail naar richard.vanden.hauten@cadline.nl

Next News Story

Share Story

Comments are closed.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More

Accept Cookies