In de afgelopen jaren hebben Cadline UK en EMEA, A2K Technologies ANZ, U.S CAD The Americas en Capricot India samengewerkt onder een Global Alliance overeenkomst. Vandaag kondigen ze de formalisering van dit merkpartnerschap aan als VinZero.

De formele oprichting van VinZero is ingegeven door de wens om capaciteit en ervaring te benutten, om lokale en internationale relaties op grote schaal te bedienen.

De naam VinZero is afgeleid van het Italiaanse woord Vincero, dat "zegevieren" betekent.

Paul Laycock VinZero CEO: "Als VinZero zijn we gepassioneerd om onze relaties te helpen. Niet alleen om succes te boeken op hun digitale reis, maar nu ook op hun eigen net zero reis. Wij geloven dat de toenemende digitalisering in de bouw- en productiesector een van de grootste kansen biedt voor de 'net zero journey' in de 'gebouwde omgeving' en we zijn enthousiast dat we onze krachten en ervaring formeel kunnen bundelen om de markt te leiden."

Barry Lewis, Global CRO VinZero en CEO Cadline UK en EMEA, voegt toe: "Cadline is al meer dan twintig jaar pionier op het gebied van digitale oplossingen om duurzaamheid te verbeteren en de uitstoot van broeikasgassen te helpen verminderen. De tijd is nu rijp om deze capaciteiten en digitale oplossingen uit te breiden tot buiten onze relaties in het Verenigd Koninkrijk en Europa en tot nieuwe industrieën en regio's. VinZero stelt ons in staat dit te doen.

Onze relaties zien duurzaamheid steeds vaker als een belangrijke factor voor succes. Via VinZero kan Cadline haar expertise op het gebied van bijvoorbeeld het minimaliseren van CO2-uitstoot in het energieverbruik nu aanbieden aan relaties die bijna overal ter wereld gevestigd zijn. Wij maken op onze beurt gebruik van de aanvullende expertise en capaciteit in VinZero wereldwijd, om onze relaties lokaal te helpen".

VinZero focust op het samenbrengen van kennis en advies wereldwijd, om een kader van thought leadership te leveren dat hun relaties en partners kan leiden op hun digitale weg naar net zero.

Met meer dan 550 werknemers in 32 kantoren wereldwijd en 25 talen is VinZero in staat om de adoptie in de bouw- en productiesector te ondersteunen.

Scott Woolven, commercieel directeur Cadline UK en EMEA: "Onze relaties in de productiesector werken hard aan een duurzamere net-zero werkomgeving en digitalisering biedt een van de grootste kansen voor producenten om de manier waarop producten worden ontworpen en geproduceerd te veranderen.

Wij helpen fabrikanten materiaalverspilling te verminderen, producten sneller op de markt te brengen, engineeringprocessen te digitaliseren en teams op digitale platforms met elkaar te verbinden.

Cadline helpt relaties nu al om de efficiëntie en de nauwkeurigheid van hun productie drastisch te verhogen en ondersteunt daardoor ook duurzamere productiemethoden. VinZero stelt ons in staat onze expertise uit te breiden om wereldwijd een positieve impact te hebben op de productie.

De combinatie van onze merkpartners onder VinZero maakt Cadline één van de grootste Platinum Partners voor Autodesk wereldwijd, en een technologiepartner bij uitstek voor toonaangevende AEC-, bouw- en productiebedrijven. VinZero ontwerpt en levert duurzame digitale processen, op maat gemaakte diensten en SaaS-oplossingen, om relaties te helpen hun concurrentievoordeel te behouden en hun technologische en duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

Bezoek de VinZero Website:  www.vinzero.com

Prev News StoryNext News Story

Share Story

Comments are closed.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More

Accept Cookies