Door Nick Harris, Technisch Directeur Cadline

Na een jaar hard werken met een team dat we speciaal voor dit doel hadden samengesteld, bestaande uit specialisten op het gebied van IT, commercie, productontwikkeling, consultancy en back-office, hebben we deze week ons officiële ISO/IEC 27001:2013 Information Security Standard certificaat ontvangen.

Informatiebeveiliging staat voorop bij alles wat we doen en in al onze interacties met relaties, partners, leveranciers en wettelijke en bestuursrechtelijke instanties. Het behalen van de certificering toont aan dat we de controles en technologie hebben geïmplementeerd die de risico's met betrekking tot gegevensbeveiliging aanzienlijk verminderen en geeft iedereen het vertrouwen dat hun informatie in veilige handen is.

Iedereen in het bedrijf heeft verbeteringen ervaren met betrekking tot de manier waarop zij gegevens beheren en iedereen neemt nog deel aan een doorlopend trainingsprogramma om ervoor te zorgen dat zij toegang hebben tot de nieuwste technieken voor het beheer van beveiligingsrisico's.

Allemaal bedankt voor het harde werk dat we hebben verricht om deze belangrijke mijlpaal te bereiken.

Prev News StoryNext News Story

Share Story

Comments are closed.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More

Accept Cookies