DE WERELD VERANDERT

 

Verschillende industrieën komen samen en innoveren steeds sneller. Dit is bijvoorbeeld zichtbaar bij kleine fabrikanten die gepersonaliseerde producten op grote schaal produceren voor klanten met een toenemend eisenpakket, of bouwbedrijven die hun eigen prefab-wanden of leidingwerk produceren, of mediabedrijven die vanuit de automobielbranche toekomstige modellen visualiseren en promoten in films.

In de toekomst zullen succesvolle bedrijven ideeën en werkwijzen gericht op het Design-Make-Use principe op een nieuwe, dynamische manier benaderen.

 

HOE KAN UW ORGANISATIE CONCRETE STAPPEN NEMEN RICHTING DE “FUTURE OF MAKING”?

 

Verbinden. Integreren. Combineren. Het gebeurt nu al tussen verschillende sectoren.
Bent u een zelfstandig ondernemer of maakt u deel uit van een grotere organisatie? Het maakt tegenwoordig niet meer uit. Technologie biedt aan startups dezelfde kansen op succes als aan multinationals.
U hoeft deze kansen niet zonder hulp te verzilveren. Wij ondersteunen uw bedrijf om de uitdagingen te tackelen, zodat u zult floreren in dit tijdperk van verandering.


WAT BIEDEN WIJ U?

 

  1. Een ochtendprogramma met sprekers gewijd aan de ontwikkelingen bij onze klanten en markttrends om u inzicht te bieden in de grootste veranderingen in uw branche en hoe deze tot stand zijn gekomen.
  2. Twee verschillende middagsessies die u zullen helpen in het omzetten van deze waardevolle inzichten naar concrete stappen voor uw organisatie.
  • Een technische track, gericht op de inzet van nieuwe oplossingen in uw processen.
  • Een Management Innovatie sessie, om uw management te ondersteunen in het definiëren van de juiste stappen naar de toekomst.

 

WANNEER?

4 juli 2019
09.00 - 17.30 Conference
17.30 - 20.00 Networking

WAAR?

Evoluon
Noord Brabantlaan 1A
Eindhoven 5652 LA
Nederland

AGENDA

MAIN STAGE


 

Prev News StoryNext News Story

Share Story

Comments are closed.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More

Accept Cookies