Verkort de tijd van aanvraag tot offerte naar minder dan 2 minuten

Schrijf nu in - 1 oktober 2020 - 11:30 uur - 11:00 uur

Schrijf nu in - 8 oktober 2020 - 11:30 uur - 12:00 uur

Agenda webinar:

 • Wat is Engineering To Order
  Een overzicht van hoe Engineering To Order (ETO) uw klantervaring zal verbeteren en geautomatiseerde productconfiguraties zal leveren, die zowel de vraag naar offertes als de doorlooptijd van het engineeringontwerp aanzienlijk verkorten.
 • Introductie DynamicETO
  Op basis van de DynamicETO baseline van Cadline kunt u productoffertes en gedetailleerde technische tekeningen genereren die een vermindering van tijd en capaciteit voor uw bedrijf kunnen betekenen. We onderzoeken hoe u de levering van 3D-modellen, 2D engineering documentatie, stuklijsten en zelfs de offerte in een kwestie van minuten kunt realiseren op basis van uw eigen engineeringsregels. Cadline's DynamicETO-integratie helpt u de uitwisseling van gegevens verder te digitaliseren en de integratie met uw bestaande systemen zoals Autodesk Vault Professional, ERP, CRM of financiële systemen te automatiseren ter ondersteuning van doorlooptijden en workflows van bestaande producten.
 • Live DynamicETO presentatie
  In een real time live presentatie van DynamicETO presenteren we de gebruiksvriendelijke interface en laten we zien hoe snel u samen met uw klanten een interactief 3D-model van uw geconfigureerde product kunt maken, de offerte voor de verkoop kunt genereren en alle ondersteunende engineeringdocumentatie klaar kunt maken voor productie.
 • De vervolgstappen
  We laten u kennismaken met onze op maat gemaakte ETO-workshops waaraan u na de webinar kunt deelnemen om te bespreken hoe DynamicETO uw specifieke bedrijfseisen en -omgeving kan ondersteunen.
 • Open vraag- en antwoordsessie
  Een open discussie om uw ideeën en opmerkingen te delen.
Prev News StoryNext News Story

Share Story

Comments are closed.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More

Accept Cookies