Reserveer nu - donderdag 17 Juni - 10:00 - 17:00 uur

Onze werelden zijn voorgoed veranderd en producenten zoeken manieren om technologie sneller in te zetten voor productautomatisering, innovatie, betere samenwerking, productie-efficiëntie en beter productbeheer gedurende de hele productcyclus.

5 redenen om u aan te melden:
 1. Stephen Hooper, Vice President Design & Manufacturing van Autodesk, vertelt u meer over de product- en datastrategie van Autodesk, waarmee u uw visie op Digitale Transformatie kunt realiseren.
 2. James Slater, Senior Manufacturing Readiness Manager bij Autodesk laat zien hoe Cadline en Autodesk kunnen helpen de productiekosten te verlagen en betere bedrijfsresultaten te behalen.
 3. Tijdens onze technische sessie op het hoofdpodium leiden we u door een digitaal project, van verkoopaanvraag tot productie en aansluitend naar asset management.
 4. U kunt deelnemen aan onze deep dive workshopsessies om de nieuwste updates in Autodesk-technologie te ontdekken, en te zien wat de voordelen zijn van het digitaliseren van uw bedrijf:Workshop 1 - Digital Asset Capture
  Workshop 2 - Process Management
  Workshop 3 - Production Methodologies
  Workshop 4 - What's New in Autodesk Inventor 2022?
 5. Maak kennis met de specialisten in virtuele 1-op-1 ronde-tafelsessies en netwerk met uw collega's in onze interactieve virtuele vergaderlounge
Mis het niet - reserveer vandaag nog uw gratis deelname!

Neem deel aan onze virtuele bijeenkomst op donderdag 17 juni en ervaar hoe wij u kunnen helpen bij een echte digitale transformatie die betere productieresultaten oplevert.

Next News Story

Share Story

Comments are closed.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More

Accept Cookies