Reserveer nu - 14 juli - 10:00 - 14:30 uur

Nieuwe technologie verandert de manier waarop bouwprojecten worden gepland, beheerd en opgeleverd. Onvolledig papierwerk, slechte communicatie, gebrek aan verantwoording en slecht uitgevoerde contracten leiden steevast tot projectoverschrijdingen, gemiste deadlines en margeverlies.

De digitale revolutie in de bouw zorgt dat de kosten omlaaggaan, vermindert dubbel werk en verbetert de kwaliteit, door ervoor te zorgen dat iedereen op de bouwplaats, op kantoor en in de hele toeleveringsketen met elkaar in verbinding staat.

5 Redenen om de conferentie bij te wonen:

1. Leer waarom en hoe, NU is het moment om digitaal te gaan werken... het is makkelijker en voordeliger dan u denkt.

2. Krijg beter inzicht in de manier waarop u uw papieren workflow kunt reduceren en op een winstgevende manier kwalitatief en veilig uw werk kunt opleveren.

3. ISO 19650 - Luister naar de experts die vertellen waarom en hoe deze digitale bouwcertificering uw digitale strategie kan onderbouwen en uw bedrijfsgroei ondersteunt.

4. Autodesk Construction Cloud Technology levert nu geïntegreerde workflows die worden ondersteund aan de hand van één enkele informatiebron... verneem van het Autodesk-team waarom zij meer dan een miljard dollar in uw sector hebben geïnvesteerd.

5. Maak kennis met de experts in virtuele 1-op-1 ronde-tafelsessies en netwerk met uw vakgenoten in onze interactieve virtuele conferentielounge.

Mis het niet - reserveer vandaag nog uw gratis deelname!

Neem deel aan onze virtuele conferentie op woensdag 14 juli en ontdek hoe eenvoudig het is om als een van de eersten uw projectdocumentatie te digitaliseren.

Prev News StoryNext News Story

Share Story

Comments are closed.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More

Accept Cookies