Reserveer nu - 2 november - 10:30 - 14:40 uur

De digitale revolutie in de bouw brengt de kosten omlaag, vermindert dubbel werk en verbetert de kwaliteit. Simpelweg door ervoor te zorgen dat iedereen op de bouwplaats, op kantoor en binnen de hele toeleveringsketen op elkaar is ingespeeld.

5 Redenen om de conferentie bij te wonen:

1. NU is het de tijd om digitaal te gaan werken… het is makkelijker en rendabeler dan u denkt.

2. U krijgt inzicht hoe de afschaffing van op papier gebaseerde workflows bijdraagt tot het binnenhalen van winstgevend werk en het leveren van kwaliteit op een veilige en tijdige manier.

3. ISO 19650 – Leer van de experts waarom en hoe deze digitale bouwcertificering uw digitale strategie kan onderbouwen en uw bedrijfsgroei kan ondersteunen.

4. Autodesk Construction Cloud Technology levert nu gekoppelde workflows die worden ondersteund door één enkele kern van waarheid... Leer van het Autodesk-team waarom zij hier meer dan een miljard dollar in hebben geïnvesteerd.

5. Maak kennis met de experts in virtuele één-op-één rondetafelsessies en netwerk met uw vakgenoten in onze interactieve virtuele lounge.

Meld u aan voor 2 november en ontdek hoe eenvoudig het is om uw projectdocumentatie als eerste digitaal te maken. Leer van uw vakgenoten hoe u de tijd die u nodig hebt om tekeningen en documenten te delen, problemen op te lossen en de voltooiing van het werk te controleren, aanzienlijk kunt verkorten - allemaal via uw laptop, tablet of telefoon.

Prev News StoryNext News Story

Share Story

Comments are closed.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More

Accept Cookies