Cadline Subscription

 • Cadline Subscription

  Wanneer u uw Autodesk Subscription bij Cadline aanschaft of verlengt, krijgt u veel meer dan alleen toegang tot de software – zonder extra kosten. Cadline Subscription biedt naast toegang tot uw Autodesk software een groot aantal extra voordelen.

  U ontvangt een persoonlijk onboarding plan dat is ontworpen om u inzicht te geven in het licentiemodel en u te helpen het meeste uit uw Autodesk Subscription te halen. Wij bieden een Bitesize-trainingsprogramma dat toegang geeft tot een groot aantal verschillende modules binnen het Autodesk-productassortiment. U kunt nog veel meer leren door deel te nemen aan onze Community Live-sessies en vragen te stellen aan onze specialisten over alle producten en uit verschillende sectoren. Tot slot heeft u toegang tot onze Community Support met een breed scala aan ondersteuningsmiddelen of kunt u onze Subscription Helpdesk bellen voor hulp en advies.

  Zorg voor volledige zekerheid en wordt vandaag nog lid van de Cadline Subscription Community; profiteer van de voordelen die u worden geboden, en dat geheel gratis.

  Download de Cadline Subscription Brochure

 

Al onze relaties met een Cadline abonnement ontvangen een onboarding programma dat het volgende inhoudt:

 • Week 1:
  Kick-off meeting – Introduction to Autodesk Account
  Managing products in the portal
  Managing users in the portal
  Packaging and deploying your software
  Guidance for transitioning from multi-user concurrent to named user licencing.
  Switching the licence type for existing installations
  SSO Accelerator – Introduction to SSO
 • Week 2:
  Onboarding Check-in Product level reporting
  User level reporting
  Transition to named user and SSO check-in
 • Week 6:
  Check-in – Review reporting
  Compliant usage overview

Het Bitesize trainingsprogramma is beschikbaar voor alle gebruikers en loopt het hele jaar door. Het biedt live virtuele trainingssessies van 20-30 minuten. Het programma behandelt het volledige gamma Autodesk-producten en is ontworpen om u te helpen het maximale uit uw Autodesk-software te halen.

Volg onze wekelijkse live online sessies, verzorgd door onze specialisten op het gebied van industrie, producten en Autodesk-abonnementen. Ontdek de nieuwste hot topics en maak gebruik van de mogelijkheid om vragen te stellen aan ons panel in een live Q&A waar u advies kunt inwinnen en ervaringen kunt delen.

U krijgt onbeperkte toegang tot de Cadline Community, onze self-service leer- en ondersteuningssite vol met blogs, video’s, whitepapers en met het laatste nieuws en advies over ontwerp-, data- en samenwerkingsplatformen. Onze medewerkers komen uit alle belangrijke sectoren; Architectuur, Engineering, Bouw, Productie, Advanced Manufacturing en GIS. Ons team bestaat uit ontwerpers, technici, constructie managers en landmeters met aanzienlijke ervaring. Zij helpen u het beste uit uw software investering te halen.

Ons deskundig team bestaande uit specialisten op het gebied van Autodesk Subscriptions staat voor u klaar en is telefonisch of per e-mail bereikbaar. Zij helpen en adviseren u bij al uw vragen met betrekking tot uw Autodesk Subscription Contract. Verlos uw team van de administratieve rompslomp en vertrouw in plaats daarvan op ons.

Take advantage of the benefits Cadline Subscription has to offer

 

GET IN TOUCH

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More

Accept Cookies