Bedrijven zijn dit jaar onder ongekende druk komen te staan. Het is daarom nu interessanter dan ooit om een oplossing te bieden voor een maandelijks betalingsplan om de druk op de cashflowlast te verminderen.

We kunnen voor software- en serviceoplossingen een betalingsregeling in abonnementsvorm aanbieden, zodat u kunt profiteren van een spreiding van de totale kosten over 12 maanden, en dit rentevrij!

 

Komt u in aanmerking voor financiering?

 

Rekenvoorbeeld:

Met onze rentevrije aanbieding kunt u de kosten spreiden over 12 maanden. Bijvoorbeeld:

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

Doorlooptijd van 48 uur

 

*Algemene voorwaarden: Financiering alleen voor zakelijke doeleinden. Onder voorbehoud van acceptatie en credit check. De aanvrager moet 18 jaar of ouder zijn. Deze actie is geldig tot 31.10.2022. Beschikbaar voor verlengingen en nieuwe producten. Minimale bestelwaarde €1.200 (ex btw). De financiering die in deze promotie wordt aangeboden is een huurovereenkomst. Bij elke betaling is btw verschuldigd en u bent aan het einde van de overeenkomst niet de eigenaar van de producten. Retourvoorwaarden zijn van toepassing. Onder voorbehoud van automatische incasso. Bij de eerste betaling worden €95 documentatieskosten plus btw in rekening gebracht en de Service Pack Plus kosten € 1,95 per maand/5,85 per kwartaal excl. btw. Alternatieve financieringsmogelijkheden zijn beschikbaar. De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Offerte vervalt 90 dagen na de offertedatum.

BNP Paribas Leasing Solutions behoudt zich het recht voor deze offerte te herzien. Financiën worden verzorgd door BNP Paribas Leasing Solutions N.V. - Postbus 2375, 5202 CJ ‘s-Hertogenbosch HR 24271429 – BTW nr. NL006787630B01

Next News Story

Share Story

Comments are closed.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn More

Accept Cookies